Spain

Copyright © All Rights Reserved

Udarbejdet af Henning Søholm, Dalum Landbrugsskole.

SPANIEN

 

I Spanien laver vi hele planlægningn selv baseret på et meget grundigt kendskab i de virksomheder og kontakter vi arbejder med. Her anvender vi nedenstående skema til aft informere virksomheden.

 

MUNDOMAR

er en komerciel traditionel zoo med marine dyr og fugle. Parken er beliggende i Benidorm ca 60 km nord for Alicante. Området er præget af turisme og mange engelsktalende spanierr i området. Hvorfor det er meget tilgængelig også for danske jordbrugselever, der her kan få praktisk erfaring med fodring, håndtering og pasning af dyr i fangeskab.

 

BIOPARC FUENGIROLA

er en lille men meget modernel zoo, der har den absolutte højeste zoo standard i Europa. BIOPARC konceptet har sat nye standarder i Spanien og EU.

 

Ironisk nok ligger zooen nabo til byens lokale tyrfægterarena. I sandhed en kontrast. Området er præget af turisme og mange engelsktalende turister og spanier i området. Den høje standard betyder også at her fordres en høj arbejdsmoral og en stor indsats. Der arbejdes typisk i toholdsskift. Her er åbent hele året omkring.. Her kan man få praktisk erfaring med fodring, håndtering og pasning af dyr i fangeskab.

 

CEUROPE

ERASMUS ON-JOB-TRAINING