Rejsemål

Copyright © All Rights Reserved

Udarbejdet af Henning Søholm, Dalum Landbrugsskole.

IRLAND

 

Equipeople

er en ikke kommerciel organisation der formidler job-training i Irland primært indenfor landbrug.

Der tilbydes tæt opfølgning og supervisison gennem hele opholdet.

 

"Placements on mixed farms will give a variety of experience in a number of different areas including cattle and sheep production and tractor driving. Although the main daily routines will be continue, every day will be different in some way and with so much to learn it will never be boring".

 

På dansk….

NORGE

 

MÆRE LANDBRUKSSKOLE

er en traditionel landbrugsskole med gode kontakter og dermed mulghed for at være behjælpelig med aftaler på husdyrbrug, primært kvæg.

 

Skolen ligger i nærheden af Trondheim

Her kan du klare dig på dansk.

 

Corte Sant`Az-Agr

Corte Sant' Alda Az-Agr, Mezzane di Sotto, (Verona) ItalY en privat vinproducent lidt nord for Verona. Her produceres efter biodynamiske principper. Ejeren er engelsktalende Der er mulighed for at bo på ejendommen.

 

SPANIEN

 

MUNDOMAR

er en komerciel traditionel zoo med marine dyr og fugle. Parken er beliggende i Benidorm ca 60 km nord for Alicante. Området er præget af turisme og mange engelsktalende spanierr i området. Hvorfor det er meget tilgængelig også for danske jordbrugselever, der her kan få praktisk erfaring med fodring, håndtering og pasning af dyr i fangeskab.

 

BIOPARC FUENGIROLA

er en lille men meget modernel zoo, der har den absolutte højeste zoo standard i Europa. BIOPARC konceptet har sat nye standarder i Spanien og EU.

 

Ironisk nok ligger zooen nabo til byens lokale tyrfægterarena. I sandhed en kontrast. Området er præget af turisme og mange engelsktalende turister og spanier i området. Den høje standard betyder også at her fordres en høj arbejdsmoral og en stor indsats. Der arbejdes typisk i toholdsskift. Her er åbent hele året omkring.. Her kan man få praktisk erfaring med fodring, håndtering og pasning af dyr i fangeskab.

 

SELWO MARINA

er den ene del af to SELWO parker langs solkysten. Selwo Marina er i Benalmadena er et delfinarium. Selwo Adventura i Estepona er en Safaripark.

Benalmadena vil af mange danskere være kendt som kurbyen med et dansk gigthospital.

Parken er en traditionel spansk delfinarium med delfiner, søløver, fugle og en række andre dyr.

 

Chleb Hruby i sery z Grzybowa

Økologisk landbrug og gårdbutik med bagerri, 150 km west for Warszawa. I tæt samarbejde med lokal NGO: Stowarzyszenie Ekologiczno-Kulturalne Ziarno.

 

 

 

CEUROPE

ERASMUS ON-JOB-TRAINING

AKTUELLE REJSEMÅL EFTERÅR 2015

 

Vi kan bruge hele Europa. De aktuelle rejsemål udvælges i et tæt samarbejde / afvejning af elevønsker, aktuelle muligheder og fælles planlægning. Vi vægter sikkerhed og supervision højt, herunder at elever rejser til sikre destinationer og samarbejdspartnere.

Ewa og Peters Økologiske Landbrug

Økologisk landbrug og gårdbutik med bagerri, 150 km west for Warszawa. I tæt samarbejde med lokal NGO: Stowarzyszenie Ekologiczno-Kulturalne Ziarno, som Peter og Ewa er meget engageret i. Der samarbejdes bl.a. med Naturland i Tyskland omkring rådgivning.